+31 35 69 40 911

Actueel

Update Landgoed Monnikenberg

donderdag 17 juni 2021, 11:47:38
De laatste fase van landschappelijke inrichting op Landgoed Monnikenberg is aangebroken. Vrijwel alle bewoners hebben hun intrek in de woningen genomen en genieten van de bosrijke en prakachtige omgeving van het landgoed.
» meer informatie

Alle woningen op Monnikenberg zijn verkocht!

maandag 04 januari 2021, 10:37:24
Alle woningen op Landgoed Monnikenberg zijn verkocht! Wij feliciteren alle kopers van harte met hun nieuwe woning en wij wensen u allen veel geluk en woonplezier toe op deze prachtige plek. Met dank aan Aalberts Bouw, Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf B.V., MIX architectuur B.V., Jan Bloemendal Architecten, Van Vulpen & Roozenburg Makelaars en Voorma en Walch Makelaars.
» meer informatie

Voortgang bouw tweede fase: Luxe woningen en villa’s

vrijdag 24 april 2020, 09:59:31
De bouw van de tweede fase, bestaande uit 32 luxe woningen en villa’s is in volle gang en verloopt voorspoedig.
» meer informatie

Luxe woningen en villa’s

maandag 11 februari 2019, 02:34:26
EXCLUSIEF WONEN OMRINGD DOOR BOS EN HEIDE

In de bosrijke en parkachtige omgeving van Landgoed Monnikenberg komen veertien geschakelde villa’s, vier twee-onder-een-kapwoningen, vier gezinswoningen, zes hoekwoningen en vier vrijstaande villa’s. De diversiteit in zowel woningtypen als gebruik van natuurlijke materiaaltoepassingen maken de woningen en villa’s stuk-voor-stuk uniek en bijzonder.
» meer informatie

Nieuwsbericht over Monnikenberg

maandag 23 april 2018, 11:56:17
Op de bouwplaats van Monnikenberg wordt hard gewerkt aan de realisatie van de drie appartementencomplexen en de stallingsgarage. Waar de kopers in maart nog de start bouw vierden, is het eerste blok inmiddels de lucht in en is het dek van de stallingsgarage gelegd (week 16). Aan senior projectvoorbereider Pelle van Oost van Aalberts vroegen wij wat de status is van de bouw.
» meer informatie

Start bouw Monnikenberg

zaterdag 24 maart 2018, 13:44:58
Op zaterdag 24 maart jl. is de start bouw van de koopappartementen gevierd van nieuwbouwproject Monnikenberg. Na de officiële handeling door wethouder Eric van der Want en Hans Hugenholtz van Hugenholtz Property Group, kregen kopers de kans om rond te kijken op de bouwplaats van hun toekomstige woning op het Hilversumse landgoed. Door de aanwezigheid van een bouwkraan konden de kopers genieten van het uitzicht dat zij straks hebben vanuit hun eigen appartement.
» meer informatie

Woningbouw bij Tergooi Hilversum komt op stoom

maandag 15 januari 2018, 09:12:53
Twintig jaar is er gewerkt aan de voorbereiding van Landgoed Monnikenberg, het mini-woonwijkje voor welgestelden dat verrijst bij ziekenhuis Tergooi in Hilversum. Inmiddels is in opdracht van Hugenholtz Property Group gestart met de bouw.
» meer informatie

NU IN VERKOOP: 24 nieuwbouwappartementen in landschappelijke setting

maandag 09 oktober 2017, 10:09:42
Landgoed Monnikenberg Hilversum biedt nieuwbouwappartementen in landschappelijke setting
» meer informatie

Landschappelijk wonen op de Monnikenberg

zaterdag 03 december 2016, 13:40:13
Eerste fase: bouw appartementen
Op het terrein van HPG Hilversum B.V. komt het thema “landschappelijk wonen” tot uitdrukking in appartementengebouwen voor zowel verkoop als verhuur met een unieke en luxe uitstraling. De karakteristiek is wonen in het bos aan een open heide veld, waarbij zoveel mogelijk bestaande bomen zullen worden ingepast...
» meer informatie

HPG Hotel Aachen

donderdag 03 december 2015, 13:39:39
HPG Hotel Aachen heeft in april 2016 het 4 sterren business hotel 'Innside Aachen' opgeleverd in het centrum van Aachen in Duitsland. Het hotel is langjarig verhuurd aan 'Sol Meliã Deutschland’ uit Ratingen en verkocht aan ‘Union Investment Real Estate’ uit Hamburg.
» meer informatie

Landgoed Maetland

donderdag 03 december 2015, 13:36:54
HPG Wonen is gestart met de verkoop van 7 unieke landgoedkavels vanaf 3.000 m2 in Doetinchem. De kavels zijn omsloten door 45ha NSW landgoed, zijn bouwrijp en geschikt voor zeer riante moderne villa’s en bijgebouwen met daarbij ruime bestemmingen.
» meer informatie
Top