+31 35 69 40 911

Actueel

Start bouw Monnikenberg

Op zaterdag 24 maart jl. is de start bouw van de koopappartementen gevierd van nieuwbouwproject Monnikenberg. Na de officiële handeling door wethouder Eric van der Want en Hans Hugenholtz van Hugenholtz Property Group, kregen kopers de kans om rond te kijken op de bouwplaats van hun toekomstige woning op het Hilversumse landgoed. Door de aanwezigheid van een bouwkraan konden de kopers genieten van het uitzicht dat zij straks hebben vanuit hun eigen appartement.

Wethouder Eric van der Want: ‘Het gevoel van wonen op een landgoed gaan de toekomstige bewoners van Monnikenberg straks echt ervaren. We hechten veel waarde aan de groene omgeving en een goede infrastructuur. Aan iedereen die hier iets heeft gekocht zeg ik: u bent een bofkont. Want het gaat hier fantastisch mooi worden.’

Koop- en huurappartementen
Monnikenberg bestaat uit 24 koop- en 53 huurappartementen verdeeld over drie gebouwen. Naast de gebouwen bevindt zich een stallingsgarage. Aalberts Bouw B.V. realiseert Monnikenberg in opdracht van HPG Hilversum B.V., onderdeel van Hugenholtz Property Group.

Aalberts is gestart met de funderingswerkzaamheden en de eerste contouren zijn al zichtbaar. Jan Bos, teamleider nieuwbouw bij Aalberts: ‘Het is voor ons als ontwikkelende bouwer een fantastisch project om te realiseren. De fraaie locatie en de uitstraling en luxe afwerking van de gebouwen dragen hier zeker aan bij.’

De verkoop van de appartementen is in handen van Voorma en Walch Makelaars. Op dit moment zijn er nog enkele appartementen te koop.

Landelijk wonen
Het architectonische ontwerp is van Jan Bloemendal. Het ontwerp doet recht aan de omgeving waarbij het thema ‘landelijk wonen’ centraal staat. De karakteristiek is wonen in het bos aan een open heideveld, waarbij zoveel mogelijk bestaande bomen zullen worden ingepast en nieuwe bomen worden geplant.

Naar verwachting worden de appartementen in de zomer van 2019 opgeleverd.

Deel deze pagina via

Top