+31 35 69 40 911

Over HPG

Hugenholtz Property Group is een geheel zelfstandig bedrijf, gespecialiseerd in de realisatie van bouwprojecten, waarbij men optreedt als onafhankelijke opdrachtgever. De directie en staf beschikken over een jarenlange ervaring met projectontwikkeling (kantoren, bedrijfsruimten, hotels en woningen), bouw en renovatie van onroerend goed. De ontwikkeling, directievoering en kwaliteitsbewaking worden door de technische staf uitgevoerd.

Kwaliteit in elke fase

Juist doordat HPG het hele traject – van idee tot en met realisatie- overziet, worden alle onderdelen perfect op elkaar afgestemd. HPG organiseert en coördineert, voert onderhandelingen met overheden en toeleveranciers, schakelt de juiste architecten, constructeurs, bouwers en technici in.

HPG voert de bouwdirectie, houdt de hand aan planningen en toetst elk onderdeel aan zowel kostenramingen als aan het programma van eisen. In elke fase bent u zeker van een maximale inbreng en controle, in elke fase bent u zeker van kwaliteit. Een manier van werken en samenwerken die tot aansprekende resultaten leidt. Binnen de grenzen van het budget of de vastgestelde huurprijs wordt het project gerealiseerd.

Duurzaamheid

De projecten die HPG in samenwerking met investeerders en gebruikers realiseert, onderscheiden zich op alle onderdelen. Toonaangevende architecten, hoogwaardige (energie)techniek, duurzame en milieuvriendelijke materialen. Altijd een niveau hoger, maar zonder overbodige luxe. Gebruik van de beste materialen en state-of- the-art technologie verlaagt huurders- en onderhoudskosten, bespaart energie en verhoogt efficiency en comfort.

Actueel

Update Landgoed Monnikenberg

De laatste fase van landschappelijke inrichting op Landgoed Monnikenberg is aangebroken. Vrijwel alle bewoners hebben hun intrek in de woningen genomen en genieten van de bosrijke en prakachtige omgeving van het landgoed.
» meer informatie

Alle woningen op Monnikenberg zijn verkocht!

Alle woningen op Landgoed Monnikenberg zijn verkocht! Wij feliciteren alle kopers van harte met hun nieuwe woning en wij wensen u allen veel geluk en woonplezier toe op deze prachtige plek. Met dank aan Aalberts Bouw, Van Driesten Harskamp Bouwbedrijf B.V., MIX ...
» meer informatie

Voortgang bouw tweede fase: Luxe woningen en villa’s

De bouw van de tweede fase, bestaande uit 32 luxe woningen en villa’s is in volle gang en verloopt voorspoedig.
» meer informatie
Top